微信公众号
高级搜索

排三走势图带连线:冀教版英语五年级下册第四单元测试卷A卷附答案(成功一号 名卷天下)

2018-07-03 14:25:06   来源:东方6+1开奖走势图   点击:

东方6+1开奖走势图 www.0emig.cn 成功一号 名卷天下

Unit 4 A卷

Ⅰ.把单词与对应的图片连线。(8分)

1.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  apple

2.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  fish

3.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  milk

4.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  fruit

5.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  rice

6.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  vegetables

7.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  dumplings

8.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  noodles

1.rice 2.vegetables 3.apple 4.fruit 5.noodles 6.dumplings 7.milk 8.fish


Ⅱ.写出下列短语的汉语意思。(10分)

1. right now ________

2. how often ________

3. twice a week ________

4. go to school ________

5. before breakfast ________

6. in the morning ________

7. wash the dishes ________

8. ride a bike ________

9. play sports ________

10. go to bed ________

1.现在 2.多久一次 3.一周两次 4.去上学 5.在早饭前 6.在早晨 7.洗盘子 8.骑自行车 9.做运动 10.去睡觉


Ⅲ.选出每组单词中不同类的一项。(12分)

(  )1. A. chicken B. fish C. juice

(  )2. A. strong B. tooth C. healthy

(  )3. A. thirty B. twice C. fifteen

(  )4. A. bike B. run C. walk

(  )5. A. minute B. hour C. exercise

(  )6. A. tree B. evening C. morning

1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A


Ⅳ.单项选择。(20分)

(  )1. ______ basketball is exercise.

 A. Play B. Playing C. Plays

(  )2. Exercise helps ______ your body strong.

 A. make B. making C. made

(  )3. There are sixty minutes in ______ hour.

 A. a B. an C. /

(  )4. We need thirty minutes ______ exercise every day.

 A. of B. at C. in

(  )5. ______ are good habits.

 A. This B. That C. Those

(  )6. Listening ______ my parents is a good habit.

 A. to B. at C. in

(  )7. I ______ be with you right now.

 A. am B. not C. can't

(  )8. What ______ you learn from the story?

 A. are B. can C. does

(  )9. Mike ______ six years old last year.

 A. is B. don't C. was

(  )10. What did his father give ______ yesterday?

 A. him B. she C. he

1.B 2.A 3.B 4.A 5.C 6.A 7.C 8.B 9.C 10.A


Ⅴ.用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. An apple a day ______ (keep) the doctor away.

2. What's ______ (you) favourite vegetable?

3. She eats fruit three ______ (time) a day.

4. Jenny always ______ (have) breakfast at 7:00 in the morning.

5. ______ (go) to bed early is a good habit.

1.keeps 2.your 3.times 4.has 5.Going


Ⅵ.给下列句子选择正确的汉语意思。(12分)

(  )1. Having breakfast every day is a good habit.

(  )2. He likes his new axe very much.

(  )3. She cut down a tree behind her house yesterday.

(  )4. He always gets up late in the morning.

(  )5. Before breakfast, I wash my hands and brush my teeth.

(  )6. How often do you eat vegetables?

①他非常喜欢他的新斧子。

②他在上午总是起床很晚。

③你多久吃一次蔬菜?

④昨天她砍倒了她的房子后面的一棵树。

⑤每天吃早饭是一个好习惯。

⑥早饭前,我洗手,刷牙。

1.⑤ 2.① 3.④ 4.② 5.⑥ 6.③


Ⅶ.句型转换。(8分)

1. Bread is my favourite food.(对画线部分提问)

 ______ is ______ favourite food?

2. She goes to school on Monday.(改为否定句)

 She ______ ______ to school on Monday.

3. He likes to eat apples.(对画线部分提问)

 ______ does he ______ to eat?

4. He brushes his teeth three times a day.(对画线部分提问)

 ______ ______ does he brush his teeth?

1.What your 2.not goes 3.What likes 4.How often


Ⅷ.根据所给提示,为下列图片排序。

1. Before I brush my teeth, I wash my face.

2. After I brush my teeth, I eat breakfast.

3. After I eat breakfast, I go to school.

4. After I come back from school, I watch TV.

5. After I watch TV, I do my homework.

  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)( 1 )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )

4 5 3 2


Ⅸ.阅读短文,判断正(T)误(F)。

  Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables. He liked to eat snacks(零食). Li Ming told Danny that they were bad for him. He should eat more vegetables. Because they were good for his health. Now Danny eats vegetables every day. He likes tomatoes best. He eats tomatoes three times a day.

(  )1. Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables.

(  )2. Danny liked to eat snacks before.

(  )3. Vegetables are bad for our health.

(  )4. Now Danny likes potatoes best.

(  )5. Now Danny eats tomatoes three times a day.

1.T 2.T 3.T 4.T 5.T

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:单元测试卷附答案 成功一号名卷天下 冀教版英语 小学五年级下册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:人教版数学小学五年级下册2008-2009期末考试卷附答案
下一篇:冀教版英语小学五年级下册期末考试卷B卷附答案(成功一号 名卷天下)

  • 天润·西山农牧场亚心网第十届全民植树节举行 2019-06-24
  • 端午节粽飘香!怎么吃粽子不发胖?习俗暗藏养生精髓 2019-06-24
  • 京津城际十年来首次大规模升级 2019-06-23
  • 劫匪持枪抢劫金店 川渝警方联动20小时破案 2019-06-23
  • 莎拉-布莱曼新专辑《追梦人》发行 打造奇妙视听盛宴 2019-06-22
  • 苏宁苦追的神锋将来中超!身价超5千万的他似卡卡 2019-06-22
  • 坚持问题导向 从严整改到位 刘强来吉督导 胡世忠王少玄陪同 2019-06-21
  • 北京市北京京申宝4S店【在线咨询】 2019-06-21
  • 无论谁说自己的理论是马克思主义理论都不算数,只有他的理论符合客观事实及其规律才是真理,否则便是谬误。 2019-06-20
  • 对新时代没有思考 就写不好高考作文 2019-06-20
  • 广州举行端午龙舟胜景活动 2019-06-19
  • 一步之遥的龙头之争:万科VS碧桂园 ——凤凰网房产成都 2019-06-19
  • 我发现从五+年代农业用化肥农药,在六+年代几百年长的柿树几乎死光。没人研究! 2019-06-18
  • 不必违心说话,无必呢!语文是本人所有学科中最弱项,但对于你来说还是有可以学习之处的。呵呵! 2019-06-18
  • 习近平在视察北部战区海军时强调 贯彻转型建设要求 锻造海上精兵劲旅 2019-06-17
  • 江苏十一选五走试图 河北20选5开奖结果开门彩 体彩p5中奖新闻 安徽快三和值走势图 红姐风云特肖图 体育彩票买什么号码好 零点棋牌下载 十一选五吉林十一选五走势图彩乐乐 北京11选5前3值走势 快3中奖绝招 特肖怎么买 下五子棋的方法 双色球历史记录查询 幸运赛车开奖 排列5预测推荐