微信公众号
高级搜索

浙江体彩20选5开奖结果:冀教版英语五年级下册第四单元测试卷B卷附答案(成功一号 名卷天下)

2018-07-12 15:11:14   来源:东方6+1开奖走势图   点击:

东方6+1开奖走势图 www.0emig.cn 成功一号 名卷天下

Unit 4 B卷

Ⅰ.按要求写单词。

  • 1. tooth(复数)______
  • 2. after(反义词)______
  • 3. four(同音词)______
  • 4. hand(复数)______
  • 5. health(形容词)______
  • 6. run(现在分词)______
  • 7. minute(复数)______
  • 8. old(反义词)______

1.teeth 2.before 3.for 4.hands 5.healthy 6.running 7.minutes 8.young


Ⅱ.选出每组单词中读音不同的一项。

(  )1. A. face B. make C. that

(  )2. A. tell B. them C. bed

(  )3. A. habit B. this C. time

(  )4. A. student B. run C. brush

(  )5. A. potato B. tomato C. home

(  )6. A. bread B. meat C. health

1.C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.B


Ⅲ.单项选择。

(  )1. What ______ you like to eat?

 A. are B. do C. does

(  )2. After breakfast, she ______ to school.

 A. is B. go C. goes

(  )3. How ______ exercise do you need?

 A. many B. much C. any

(  )4. I walk ______ after school.

 A. home B. at home C. to home

(  )5. I'm ______ to eat more vegetables.

 A. goes B. go C. going

(  )6. You need to play sports ______ exercise.

 A. for B. at C. of

(  )7. ______ others is a good habit.

 A. Helps B. Helping C. Helpes

(  )8. I want to give ______ a good gift.

 A. him B. his C. he

(  )9. What ______ you learn from Helen Keller?

 A. are B. can C. does

(  )10. He never ______ to bed before 2:00 in the morning.

 A. goes B. go C. is

1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.B 10.A


Ⅳ.选词填空,补全句子。(10分)

 of at for to in

1. Jim eats fast food ______ lunch.

2. He always gets up early ______ the morning.

3. You need about an hour ______ exercise every day.

4. After Lunch, he goes ______ fly a kite.

5. Yesterday she arrived in Beijing ______ 7:00 in the morning.

1.for 2.in 3.of 4.to 5.at


Ⅴ.给下列问句选择正确的答语。(10分)

(  )1. What's this?

(  )2. What's your favourite fruit?

(  )3. How often do you eat donuts?

(  )4. Do you want to get holes in your teeth?

(  )5. What do you do after dinner?

①I eat donuts three times a day.

②After dinner, I wash the dishes.

③It's a tomato.

④No, I don't want that.

⑤Apple is my favourite fruit.

1.③ 2.⑤ 3.① 4.④ 5.②


Ⅵ.连词成句。(10分)

1. goes, breakfast, she, after, school, to (.)

______________________________

2. eat, how, vegetables, ofter, you, do (?)

______________________________

3. minutes, how, walk, many, you, do (?)

______________________________

4. good, these, habits, are, all (.)

______________________________

5. likes, much, he, apples, very (.)

______________________________

1. After breakfast, she goes to school.

2. How often do you eat vegetable?

3. How many minutes do you walk?

4. These are all good habits.

5. He likes apples very much.


Ⅶ.选择句子,补全对话。(10分)

A:1.______

B:Yes, I always wash the dishes after luch.

A:2.______

B:About ten minutes.

A:What else do you do at home?

B:3.______

A:Do you clean your bedroom?

B:4.______

A:Do you watch TV in the evening from Monday to Friday?

B:5.______ I always do my homework in the evening.

---------------

A. I help my mother make dinner after school.

B. Do you help your family?

C. No, it's not good for me.

D. How many minutes do you wash the dishes?

E. Yes, I always clean my bedroom on Sundays.

1.B 2.D 3.A 4.E 5.C


Ⅷ.阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分)

  Every morning, I get up at 6:30. First I make the bed by myself. Next I wash my face and hands. Then I brush my teeth. At 7:00 I have breakfast at home. For breakfast, I have some milk, an egg, an apple and a cake. At about 7:30, I go to school by bus. I work hard at school.

(  )1. I get up at six thirty.

(  )2. After I brush my teeth, I wash my face.

(  )3. I have breakfast at home.

(  )4. For breakfast, I have some milk, some eggs, an apple and a cake.

(  )5. I go to school by bus.

1.T 2.F 3.T 4.F 5.T


Ⅸ.书面表达。(10分)

说说怎样做才能让你拥有健康,并以“Good Health to You”为题写一段话,不少于40个单词。

Good Health to You

__________________________________________________________________________________________

答案略

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:单元测试卷附答案 成功一号名卷天下 冀教版英语 小学五年级下册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:冀教版英语五年级下册第三单元测试卷A卷附答案(成功一号 名卷天下)
下一篇:人教版数学小学五年级下册2014-2015期末考试卷附答案

  • 天润·西山农牧场亚心网第十届全民植树节举行 2019-06-24
  • 端午节粽飘香!怎么吃粽子不发胖?习俗暗藏养生精髓 2019-06-24
  • 京津城际十年来首次大规模升级 2019-06-23
  • 劫匪持枪抢劫金店 川渝警方联动20小时破案 2019-06-23
  • 莎拉-布莱曼新专辑《追梦人》发行 打造奇妙视听盛宴 2019-06-22
  • 苏宁苦追的神锋将来中超!身价超5千万的他似卡卡 2019-06-22
  • 坚持问题导向 从严整改到位 刘强来吉督导 胡世忠王少玄陪同 2019-06-21
  • 北京市北京京申宝4S店【在线咨询】 2019-06-21
  • 无论谁说自己的理论是马克思主义理论都不算数,只有他的理论符合客观事实及其规律才是真理,否则便是谬误。 2019-06-20
  • 对新时代没有思考 就写不好高考作文 2019-06-20
  • 广州举行端午龙舟胜景活动 2019-06-19
  • 一步之遥的龙头之争:万科VS碧桂园 ——凤凰网房产成都 2019-06-19
  • 我发现从五+年代农业用化肥农药,在六+年代几百年长的柿树几乎死光。没人研究! 2019-06-18
  • 不必违心说话,无必呢!语文是本人所有学科中最弱项,但对于你来说还是有可以学习之处的。呵呵! 2019-06-18
  • 习近平在视察北部战区海军时强调 贯彻转型建设要求 锻造海上精兵劲旅 2019-06-17
  • 山西十一选五开奖号 北京时时彩公式赚钱 极速快3和值大小公式 河北快三号码历史遗漏 新疆喜乐彩规则 双色球基本走势图带坐标 内蒙古快三形态走势图一定牛 天津快乐十分复式表 第一码中特 广东11选5开奖结果走势图 体彩吉林11选5走势图开奖 贵州11选5任三遗漏数据 高频彩和大发 下载陕西十一选五 现场开奖